Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Skoglunds fick pris

Annons

"Ett bra exempel på en beställargrupp som ser till helheten gällande funktion och kostnader i sina projekt och inte bara jagar pengar och förenklingar i installationsskedet". Med den motiveringen har branschorganisationen VVS-Installatörerna tilldelat Nils Skoglunds Byggnads AB priset Årets beställare i kategorin Byggentreprenörer.

Installatörernas vd Roine Kristianson överlämnade på tisdagen, i samband med Nordbygg 2006, utmärkelsen till Anders Skoglund från byggföretaget i Leksand.

Det var första gången priset delades ut och Nils Skoglunds får det för att företaget utmärkt sig när det gäller innovation, kompetens och samverkan.

-Vi hoppas att med denna tävling kunna bidra till att höja beställarkompetensen och förbättra kvaliteten i bygg- och fastighetsbranschen, sade Roine Kristianson i ett tal som föregick prisutdelningen.

Juryn, som bedömer de nominerade företagen och projekten utifrån kriterierna innovation, kompetens och samverkan, består av Roine Kristianson, VVS-Installatörerna, Bo Antoni, Sveriges Byggindustrier, Kajsa Sundberg, Samverkansforum, Jan Söderström, Villaägarna, Martin Bergdahl, Landstingsfastigheter i Dalarna, Håkan Bergqvist, NVS Installation AB, Östen Edén, Söderlunds Rör AB, och Anders Mattsson, AB CJ Björnberg.

Mer läsning

Annons