Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Skarpskjutande poliser gjorde upp om SM

Annons

Polis SM i luftpistol och luftgevär har avgjorts i skyttehallen vid Sportfältet i Malung med Malungspolisens IF som arrangörer.

Det blev fina tävlingar och en hel del bra insatser av deltagare från länet. Totalt var det 33 starter och placeringsmässigt var det Finn Stridbo från Sälen som hade bästa placeringen med en andraplats i den yngre veteranklassen.

I den öppna klassen var dalahoppen Urban Leth, Borlänge, och Jan Andersson, Mora. Där hade Urban Leth kanske inte sin bästa dag men i finalen sköt han i alla fall upp sig från en femte till en fjärde plats. Däremot ledde Jan Andersson från Mora inför finalen men han lyckades inte behålla ledningen men sköt i alla fall till sig en tredje plats vilket får anses som mycket bra.

I veteranklassen var förhoppningarna stora på Finn Stridbo från Sälen och han var också segertippad men fick se sig besegrad av Willy Palm från Stockholmspolisen. Men det blev ändock en andra plats.

Polis-SM blev ett mycket fint arrangemang och det pågick under en hel dag och tävlingarna avgjordes under mycket fina förutsättningar.

Resultat från polis-SM i Malungluftvapen: 1) Robert Björklund, Göteborg, 2) Lennart Renström, Norrortspolisen, 3) Jan Andersson, Mora, 4) Urban Leth, Borlänge.

Klass luftvapen yngre veteraner: 1) Willy Palm. Stockholmspolisen, 2) Finn Stridbo, Sälen, 5) Torsten Hagberg, Malung.

Lagtävling veteraner: 1) Stockholmspolisen, 2) Malungspolisen, 3) Södra Älvsborgspolisen.

SÖREN HAGA

Mer läsning

Annons