Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Skandaler

Annons

Hur kan Per Erik Granström och hans kvartett gå ut i tidningarna och bravera? Ni borde skämmas över alla skandaler som drabbar ert parti.

Det finns inga äldre som känner igen sig i dagens socialdemokratiska styre. Efter Erlander började raset. Nu är regeringen enbart ute för att själv bli rik. Deras löneökningar och pensionsavtal är hutlösa. Höga löner till företagsledare skulle omförhandlas, dock icke Anitra Steens. Vem bestämde detta?

Pensionärerna däremot har inte fått någon förbättring på tio år enligt undersökning trots löften. Men i år skulle Göran Persson tänka på den gruppen. Fan trot!

Han har nu återigen nämnt de tre ledorden "vård, skola och omsorg". Detta är naturligtvis valfläsk i dessa valtider.

Beträffande vård och omsorg så tyckte Per Erik Granström för en tid sedan att de gamla skulle låsas in i sina bostäder med någon tillsyn av hemtjänstpersonal. Kommer aldrig att fungera vilket har bevisats. Vill Granström själv ha det så på ålderns höst?

Ni lade ner ålderdomshemmen vilket var en katastrofal handling.

Det går mer och mer utför med vårt land med allting, så tänk mera på folket i stället för intern egoism och girighet innan uppförsbacken blir för brant.

NUMERA OPOLITISK PENSIONÄR

Mer läsning

Annons