Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Säterutmaning antogs av många

/
  • Mot växling. Simningen är avklarad i utmaningen i Säter triathlon och deltagarna år på väg upp på land för att växla till cykel.
  • Avslutade. Fredrik Anger avslutade i stafetten för segrande Olympica 2 i stafetten i utmaningen.
  • Utmaningen. Utmaningen i Säter triathlon antogs av närmare 120 personer. En del hade bråttom och andra tog det lite lugnare.

Annons

I stafetten var det företagslag som dominerade. Här brukar det alltid dyka upp duktiga triathleter i en del lag och så blev det även denna gång. I segrande Olympica 2 var det Emelie Gunnarsson som inledde på simningen, vinnare av juniorklassen tidigare på dagen, med duktige K-J Danielsson på cyklingen, och med handlaren Fredrik Anger, före detta triathlet och skidåkare, på avslutande löpningen.

Det blev en klar seger med Sport-Ewa som tvåa.

I lag i stafetten syntes flera tidigare triathleter, bland andra bröderna Jonny och Joakim Nilsson, Säter, Stefan Lind, Stora Tuna och Tommy Jansson, Klinten, tidigare triathlet i Säter och duktig som junior för rätt många år sedan nu.

Här kan man väl säga att huvudsaken ändå inte är att vinna, utan att delta.

I de individuella klasserna i utmaningen var det också kända namn i topp, Matilda Buske, Falun, (tidigare Säter), bland damerna och Daniel Sjans, Qwarnsveden triathlon, bland herrarna.

Mer läsning

Annons