Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Saknar Tre tyckare

Annons

Kanske det är fler än jag som undrar vart Tre Tyckare tagit vägen i papperstidningen? Har Nya Ludvika Tidning avskaffat detta? I så fall tycker jag att det är mycket dåligt. Ni ska väl inte försämra tidningen ytterligare!

Det är många som säger att det inte finns mycket i morgontidningarna, mest annonser och sport. Själv är jag totalt ointresserad av sport. Men man vill ändå ha något att titta i på morgonen. Man vill inte missa om det har hänt något speciellt som berör.

Familjesidorna är det bästa med tidningen. Sedan gillar jag även insändarsidan och "från en till en annan". Sedan är det kul att klippa i tidningen och klistra in i en klippbok insändare man skrivit och folk man känner.

Att ytterligare försämra tidningen med att ta bort Tre tyckare är trist. Då kommer jag att sluta prenumerera på Nya Ludvika Tidning så fort som möjligt.

Svar direkt: Tre tyckare är en möjlighet att få in våra läsares åsikter och bilder i aktuella frågor i tidningen. Det är inget vi vill avskaffa. I fortsättningen kommer vi dock att ställa frågor till "folk på gatan" i anslutning till våra artiklar och reportage inne i tidningen, för att i stället ge plats åt ett dagligt middagstips på tidningens sista sida.

PRENUMERANT EWA WIRÉN, REDAKTIONSCHEF

Mer läsning

Annons