Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Rivning på gång

Annons

- Det här är mycket förvånande. Jag har informerat Bror Wallin (chef för miljö- och byggförvaltningen) att vi tänker utföra rivningen enligt kommunens önskemål. Vi har varit rörande överens. Är det så att rivningen inte redan börjat så gör den det under maj månad.

Johansson är förbluffad över att kommunen i detta läge tar till storsläggan och dessutom gör det utan en förhandskontakt med bolaget via telefon eller brev.

- Vi har hållit kommunen väl informerad om våra framtida planer. Tanken är fortfarande att Brittsand ska exploateras och vi för samtal med ett antal intressenter. Det kommer att hända något med Brittsand och målet är att det ska göra det i år.

- Som tidigare handlar planerna i stora drag om en husvagns-camping men givetvis blir det förändringar när nya aktörer kommer in.

- Jag har vart inblandad i projekt som handlat om mycket mycket större pengar än detta i Ludvika. Jag är ovan vid att en kommun agerar på det här viset. Jag får ta i tu med detta i morgon, säger Jörgen Johansson med en suck.

TORBJÖRN GRANLING

Mer läsning

Annons