Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ring Lars-Ove!

Annons

Landstingsledningen (s), alltså utom Lars-Ove Hagberg (v) som inte får vara med när det drar ihop sig till val, beskrev i tidningen hur vården har blivit allt mer tillgänglig under 2000-talet i vårt landsting.

Detta tack vare att "landstingsledningen under 2000-talet tillfört en miljard kronor till hälso- och sjukvården i Dalarna."

Den beskrivningen var nog en omedveten miss ifrån de "tre vise" i landstingsledningen. Det man egentligen menade fast inte skrev var att "tack vare att ni medborgare i Dalarna har betalat in en miljard kronor mer i skatt under 2000-talet så har vi kunnat...osv".

Skillnaden, om än hårfin, är att det inte är landstingsledningen som står för pengarna utan vi medborgare. Bland annat genom skattehöjningen för ett par år sedan på 80 öre.

Lars-Ove Hagberg (v), uttalade sig också han nyligen om tillgänglighet i vården. Nu ska det svaras i telefon! Han avslutade med orden: "Medan andra partier gnäller om väntetider, gör vi något åt dem."

Det var ord och inga visor Alf Johansson (s), Sören Bertilsson (s) och Ingalill Persson (s)! Lars-Ove Hagberg (v), er partner i ledarkvartetten, tycker att ni bara gnäller och inte gör något. Det måste ni göra något åt. Ring honom, han svarar första dagen.

KURT LILJEGREN

Mer läsning

Annons