Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Res er som en man

Annons

Det är inte för sent att rädda Scania kvar i Falun om det finns det minsta sammanhållning mellan fack, arbetare samt kommunledning. Ställ krav, vi lägger ned arbetet med omedelbar verkan om inte ett nytt förslag tas fram!

Med den framförhållning som finns så tar det bara en vecka innan Scanias fabriker runt om i världen står still. Gahnshag är en lögnare när han säger att vi kan det här med nedläggningar. Vilket skitsnack! Han har inte en aning om hur det är att bli arbetslös med lån på hus och andra utgifter varje månad.

Anställda på Scania! Res er som en man och ställ fabriksledningen mot väggen. Vi vill ha jobbet kvar i Falun annars inte en produkt till från våra händer.

De anställda i Tyskland hos Electrolux fick 850000 kronor var när de med fackets hjälp och kommunledningen bakom sig strejkade i veckor för sin rätt till arbete.

Anställda på Scania måste ta saken i egna händer. Facket är för insyltat med sossarna för att våga ta till drastiska åtgärder. Rösta fram en grupp som åker till Södertälje med direkta krav att Scania i Falun blir kvar. Annars lägger vi ner arbetet med omedelbar verkan.

SOL

Mer läsning

Annons