Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

REPLIK: Butiksdöden i Mora beror inte på Mora köpstad – utan på fega uslingar som handlar på nätet

Annons

Svar till insändaren "Jag skäms över det Mora som Vasaloppsåkarna nu får möta" som publicerades i DT den 20/2:

Jaha, då är Sven Lind igång igen och raljerar om saker som han inte har en aning om. En poäng har han om gågatan men att det blir fler och fler tomma lokaler på gågatan i Mora är icke Mora köpstads fel!

Om man håller sig uppdaterad så vet man att det finns något som heter INTERNET! Detta är huvudorsaken till att det blir ännu fler tomma butikslokaler i Mora.

Dessa fega uslingar som går in på Kjells foto och får information om den där telefonen eller den där tv:en eller på den trevliga butiken Fjäll och natur och prövar kängor med mera - och sedan handlar det som de fått information om på NÄTET i stället borde skämmas!

Så skärpning innan du kritiserar Mora köpstad för de gör så gott de kan! Ge dig i stället på alla dessa usla figurer som köper saker via nätet istället för att handla i centrum!

Sedan går dessa ruttna individer runt och pratar om usel service och att det finns dåligt med butiker i centrum. Det är näthandeln som dödar butikerna. Så kom fasiken inte och klaga efteråt när ni usla figurer handlat på nätet och är medskyldiga till butiksdöden.

Magnus Andersson, Mora

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons