Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Rekordpublik i Sälen

Annons

- Vi har fått ett fantastiskt mottagande här i Sälen på alla vis. Inte minst av publiken som verkligen varit med på noter och toner, sa en mycket nöjd Lasse Holm och betonade att hela ensemblen haft några fina dagar i Sälen, både med konserterna och på fritiden.

I det stora publikhavet syntes paret Skifs, Björn och Pernilla, som kan sägas ha lagt grunden till stora showhelgen under Sälenveckan. Det började ju med deras show Speldosa som sattes upp fyra somrar 2000-2003. Förra året tog Lasse Holm över stafettpinnen med Diggiloo.

- Det är verkligen roligt att Sälenveckan lever vidare på det här sättet och Diggiloo är ju en alldeles utmärkt show. Vilka fantastiska sångare och vilket bra band, berömde Björn som både applåderade flitigt och sjöng med i allsången.

På frågan om han var sugen att vara med på scenen, konstaterade Björn Skifs att det såg roligt ut.

- Men det är gott, om än litet ovant, att sitta i publiken också, sa han.

Att Diggiloo kommer tillbaka till Sälen nästa sommar lovade ju Lasse Holm, som nämndes inledningsvis.

Producenten Patrik Krall var också inne på den linjen.

- Sälenspelningarna är två av våra bästa i sommar. Både när det gäller publiksiffran och samspelet mellan artister och publik. Två kanonshower helt enkelt, menade Krall.

Speldosa på sin tid hade tre föreställningar under Sälenveckan. Det kan nog också bli aktuellt för nästa års Diggiloo, om arrangörerna tror att man kan fylla ytterligare en showkväll med minst 3 000 personer. Det är nog inte omöjligt.

ANDERS MOJANIS

Mer läsning

Annons