Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Reklamtrött

Annons

Ta bort all reklam i tv! Folk är inte så lättlurade som ni tror. De köper det de vill eller brukar köpa i allafall. När det blir reklam, blir man sur och less, går på toa, eller sätter på kaffe, ringer ett samtal. Väntar bara att reklamen ska ta slut.

Alla de som sitter och hittar på, alla dessa, som de själva säkert tycker, fiffiga, smarta, roliga och lockande reklamsnuttar (läs oförståeliga)vad har de för löner? Nej låt dem ta anställning i vården där gör de mycket större nytta. Vi överlever utan reklam, men inte utan personal som vårdar oss, när vi är sjuka eller gamla.

Bland den första reklam som kom, var ju tvillingfarbröderna som åt en sorts glass, och så sade de gott gott i gottgott, det var faktiskt lite gulligt ändå, men nu har reklamen för länge sedan spårat ur, som såmycket annat i vårt bräckliga samhälle.

Sedan en sak till. Det är bra att tv ordnar insamlingsgalor till fattiga barn, men tänk vad mycket mer pengar det skulle bli om man lägger till de pengar som det kostar att göra all reklam som förekommer i tid och otid.

ANNICA

Mer läsning

Annons