Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Värdshus med stugby i Siljansbygden till salu för 5,2 miljoner

– Vår målsättning är att Kajsas Wärdhus och stugbyn ska ha en ny ägare till sommarsäsongen.
Det säger företagsmäklare Anita Fazlic vid HRF Förmedling, som har värdshuset i Vikarbyn ute till försäljning för 5,2 miljoner kronor.

Annons

Kajsas värdshus Vikarbyn

Kajsas Wärdshus omfattar – utöver huvudbyggnaden – en stugby om fyra stugor med året runt-standard på en tomt om totalt 7 455 kvadratmeter. Anläggningen har pool, en total bruksyta om över 700m kvadratmeter och en mildvid utsikt över Siljansbygden.

– Det är en superfin anläggning med ett enastående läge, en trogen kundkrets och med en stor utvecklingspotential. Den nuvarande ägarebn har drivid verksamheten i 23 år och vill nu gå vidare, samtidigt som han är angelägen om att en driven kraft med idéer och pengar tar över, berättar Anita Fazlic.

Hon konstaterar också att en ny ägare mycket väl och med fördel kan bo i anläggningen.

Den har legat ute till försäljning i ett halvår.

Till salu för 5,2 miljoner – eller bud.

– Det finns intressenter och vi för samtal med några av dem. Men vi har ännu inte fått något konkret bud så än finns det möjligheter för hugade spekulanter, säger företagsmäklaren och tillägger:

– Ändamålsenliga lokaler och en fungerande, inarbetad verksamhet gör det här till en möjlighet för en entreprenör som vill satsa.

Mer läsning

Annons