Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ny parkchef slutade innan han börjat

Annons

Föreningen Folkets Hus har problem med rekryteringen av en ny chef för Rättviksparken, Enåbadets camping och Enåbadet. Tidigare i år sade Magnus Johansson upp sig sedan han, enligt egen uppgift, inte kom överens med ordföranden. En ny chef var utsedd att tillträda i slutet av mars.

- Han sjukskrev sig första arbetsdagen. Nästa dag ringde han och sa att han inte ville ta jobbet. Nu söker vi åter en ny chef. Under tiden har jag gått in lite mer aktivt, men det handlar mest om rena utryckningsinsatser, säger ordförande Jan-Erik Stors.

Parkens styrelse ser ändå med tillförsikt på möjligheterna att hitta en ny chef.

- Allt är redan färdigbokat inför sommaren på parken. Säsongen drar igång på allvar till midsommar. Innan dess ska det vara klart med en ny chef, säger Stors.

På måndag har Folkets Hus årsstämma på Rättviksparken.

- Det blir ett sedvanligt årsmöte enligt stadgarna. Jag har förövrigt ett års uppdrag kvar i styrelsen. Uppdraget är för oss i styrelsen mycket omfattande med en stor arbetsinsats. Vi jobbar helt ideellt, säger Stors.

I sommar öppnar nyrenoverade Enåbadet.

- Det blir jättebra, ett riktigt lyft för badet. Vi hade tänkt oss att ha nypremiär den 1 juni, men vi måste kakla och finjustera badet en vecka längre. Den 8 juni planerar vi ha premiär för nya Enåbadet. Den nya receptionen och kansliet tas i bruk redan till marknaden, säger Jan-Erik Stors.

Mer läsning

Annons