Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Rätta mig om jag har fel

Annons

Dagligen får vi information i massmedierna och rapporter från institutioner som utreder den svenska ökade brottsligheten, inom alla industriella verksamhetssfärer, de politiska ansvarsområdena, försäkringsbolagen, föreningsverksamheterna med mera.

Dessa rapporter ger en skrämmande bild. Sveriges folkvalda och övrigt valda ansvarsskyldiga personer inom det politiska ledarskapet och övriga ledare, i ökad takt missbrukar sitt förtroende med allt mer kriminella handlingar. Här avses förskingringar, resekostnader för privat bruk, kostnader för aktiviteter vilka ej tillhör tilldelat ansvarsområde samt mängder med falska fakturor. Att här nämna om allt fiffel tillhörande försäkringar och fallskärmar torde vara onödigt.

Det ska här nämnas att den brottslighet som inte blir belyst i massmedierna och således inte blir officiell är i en storlek, som är oerhört skrämmande.

Är det någon läsare som kan ge Nya Ludvika Tidnings läsare information om att mina påståenden ovan är felaktiga samt att jag eventuellt skulle överdriva så skulle jag bli glad och lycklig.

BÖRJAR FÖRSTÅ

Mer läsning

Annons