Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Premiären regnade bort

Annons

Parksäsongen kunde ha börjat bättre för Söderbärkeparken.

Hällregn och stenhård konkurrens om publiken från många håll gjorde att endast 75 personer passerade vändkorset i "Pärlan vid Barken".

- Ja, ordet katastrof ligger nära till hands, säger parkbasen Gunnar Jansson.

Just den här helgen var nöjesutbudet större än vanligt i trakten. Countrygala i Säter, stor kommunalfest i Fundiahallen och Lennie Norman på Gladtjärn.

Det var inga glada miner när vi stod nere i hällregnet i parken vid halvsjutiden och visste att det var just vid den tiden publiken bestämde sig för om de skulle gå till parken eller inte. Det var för eländigt, men de som kom gav mycket beröm till Expanders för den fina dansmusiken, säger Gunnar Jansson som också ser positiv på kommande arrangemang.

- Det blir 11 juni och då kan vi presentera en ny bekantskap för vår publik, Claes Löfgrens. Vi visste inte ett smack om bandet när vi blev erbjudna att boka dem, men efter att ha varit ut och lyssnat till gänget vid ett tillfälle så kom vårt folk tillbaka med mängder av lovord, så det verkar bra.

- Hoppas bara att vädergudarna ställer upp den gången, säger en lätt bedrövad folkparksbas som fick sämsta tänkbara start av sommaren.

BERTIL DANIELSSON

Mer läsning

Annons