Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Polisanmäler Vägverket

Annons

Östh har mottagit ytterligare en faktura som hävdar att han uteblivit med betalningar för sina passager in och ut ur Stockholmsområdet. Sammanlagt är det nu tre stycken liknande fakturor som han mottagit.

På tisdagen den 28 mars polisanmälde han Vägverket för andra gången för att försvara sin oskuld. Det ter sig märkligt hur han enligt en av fakturorna påstås ha kört sin bil i Stockholm den 8 mars, då han inte befann sig i Sverige.

Carl-Erik och hans fru var på semester utomlands mellan den 6 och 24 mars. Han kan tydligt bevisa att han lämnat landet det angivna datumet. Vägverket menar att det är hans ord mot deras.

Carl-Erik har slutligen krävt bilderna på bilen. Han fick ett par kolsvarta bilder i brevlådan. Det enda som syns är ett par billyktor. Enbart av dem kan man tydligt se att de inte tillhör Carl-Eriks BMW 320 då de har runda lyktor. Lyktorna som syns på bilden är fyrkantiga och av jämförelsevis mycket nyare årsmodell till skillnad från Carl- Eriks bil som är från 1989.

Carl-Erik Östh är noggrann med att bilen aldrig ens körts utanför Dalarna sedan han köpte den 1991. Att bilen stått avställd varje vinter sedan han köpte den och att han heller aldrig satt ut bilen på annons.

Hittills har Carl-Erik betalat fakturorna för att slippa betala extra avgifter.

- En gång var det okej, men nu har det gått för långt! Om Vägverket kan visa upp tydligare bilder med rätt bilmärke åtminstone vore det hela mer förståeligt, säger han.

Den senaste fakturan ska vara betald innan den 4 maj och Carl-Erik kommer att betala även den för att förhindra tilläggskostnader. Men han hoppas att polisanmälningarna ska förändra hans situation.

LINDA TORRÅNG

Mer läsning

Annons