Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Plattorna som håller koll på din hälsa

Annons

Makarna Anell jobbar båda som optiker. Mottagning av hälsokontroll har man i dag bara på fritiden hemma i huset i Hälsinggården, men Ulf, även utbildad homeopat, kan mycket väl tänka sig en framtid i hälsobranchen.

- Vi får se vad som händer. Det är i alla fall ett spännande område som ännu bara är i sin linda. De som gjort hälsokontrollen är mycket nöjda med resultatet, förklarar Ulf.

- Vi har lagt ner över hundra tusen kronor på utrustning och vi är övertygade om att det här är framtiden, säger Ulf och får medhåll av hustrun Anna-Lena

DDFAO-systemet har utvecklats i Frankrike av doktorer, fysiker, matematiker och dataexperter. Systemet ger en total funktionsanalys av både organ och systemen i kroppen.

Systemet kommunicerar med människokroppens. Med hjälp av lågfrekventa signaler som skickas ut och tas emot av elektroder placerade på pannan händer och fötter sprids elektroflödet i kroppen alla riktningar.

- Medicinsk expressavläsning av människokroppen ger helt nya möjligheter att upptäcka tidiga störningar hos inre organ, säger Ulf Anell.

Instrumentet läser av människo-kroppen på mindre än sex minuter och ger en tydlig och mycket noggrann bild av hur kroppen och dess organ mår.

- Den information vi får fram visar hur hormonsystemet, nervsystemet och immunförsvaret fungerar.

- Vi kan se hur våra organ, leder, tänder, nerver, hjärna ser ut, dessutom ser vi om vår ämnesomsättning fungerar som den ska. Man kan även se om det finns brist på vitaminer och mineralier, säger Ulf, som ser framför sig en helt nya sätt av hälsokontroll.

- Man kan upptäcka tidiga störningar hos inre organ och system redan innan allvarliga sjukdomar uppstått. Den här metoden ger möjlighet att slippa uppleva eventuella sjukdomar, menar Ulf Anell.

Resultatet av hälsokontrollen återger behovet av behandlingar, kostråd, naturmediciner med mera.

- Vi kan ge en hel del behandling, till exempel milimeterterapi, snabb och effektiv som redan efter en behandling ger resultat. Men handlar det om större problem får patienten naturligtvis råd att söka läkarvård, förklarar Ulf.

LILLIS ÅKERBLOM

Mer läsning

Annons