Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Perfekt lösning av bostad

Annons

Jag har sedan mer än två decennier en bostad i en mycket fin liten bostadsrättsförening i Leksand. Den har en lekmannastyrelse och fastighetsskötaren Sören Sunesson. Han är välkänd leksandsprofil med många års erfarenhet av fastighetsskötsel. Allt börjar fungera perfekt. Sören varskor styrelsen när någon viss åtgärd bör vidtas för att undvika mångdubbel kostnad längre fram. Han får då i uppdrag av styrelsen att ta in anbud genom att besöka företag han vet genom sin erfarenhet är lämpliga. Samt beskriva för dem exakt vad som bör åtgärdas.

När alla offerterna kommit in samråder styrelsen och Sören om vad som blir bäst. På så sätt värnar man om husen som börjar bli något till åren komna.

Sören hjälper också hyresgästerna med alla upptänkliga problem så att de slipper ta in hjälp utifrån.

Lika bra

som jag

Jag vill rikta ett varmt tack till redaktör Karin Rosencrantz-Bergdahl för hennes äkta engagemang i vårdfrågorna. Hon borde sitta i riksdagen!

Samtidigt vill jag framhålla Malungs kommun som tillhandahåller så fina sjukvårdsenheter.

Efter en svår ryggskada har jag fått fantastisk vård. Jag har ett så kallad eget boende (eget bohag) med underbar vårdpersonal och rika möjligheter till rehabilitering och socialt liv. Jag önskar att alla sjuka finge ha det så bra!

ERIC AF WETTERSTEDT

Mer läsning

Annons