Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Överraskad och förundrad

Annons

Svar till K-A Eriksson, 4/3:

"Alla är inte dumskallar" skriver K-A och det är en självklarhet och det finns inget stöd för motsatsen i mina insändare.

Det är endast ett påfund av mina kritikers brist på argument. Men de är alldeles för många och av K-A:s inlägg att döma är det risk för att antalet ökat med minst en till.

När K-A inkompetensförklarar de tidigare välutbildade, kunniga och respekterade stadsarkitekterna Sundvall och Sven-Olof Holmberg och den mycket kunnige och respekterade gatuchefen och civilingenjören Bertil Dahlström, den tidigare länsstyrelsen, Vägverket och tidigare regeringar samt de väl fungerande kommunstyrelserna under 60- och 70-talen och kommunfullmäktige, tvingas jag tyvärr helt ompröva min uppfattning om K-A:s omdömesförmåga!

Talet om samhällsekonomiskt olönsamma vägprojekt är ett skamgrepp för att slippa erkänna den verkliga orsaken. När blev samhällsbyggande lönsamhetsprövat och vem är så kunnig om framtiden att sådana bedömningar kan göras? Det är rena undanflykten för att slippa använda Ulrica Messings demokratiskt ohållbara opinions- och miljöargument.

KA:s eloge till tunnelförslaget vid Hammarbäcken visar en teknisk-ekonomisk inkompetens av ovanligt slag hos en tekniker.

Jag är både överraskad och förundrad!

ARNE JANSSON

Mer läsning

Annons