Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Skidanläggning lanserar egen app: "Vi blir först i Sverige med detta"

Orsa Grönklitt har lanserat en app där bland annat färsk information om anläggningens längdskidspår och alpina verksamhet presenteras. Enligt anläggningen är man först i Sverige med detta.
– Det här gör upplevelsen i Orsa Grönklitt en nyans rikare, säger Mari Tara, försäljningschef, Grönklittsgruppen.

Annons
Orsa Grönklitt har lanserat en app där bland annat färsk information om anläggningens längdskidspår och alpina verksamhet presenteras. Foto: Orsa Grönklitt

Mer läsning för dig som är prenumerant eller Pluskund:

Här hittar du billigast liftkort - vi har hela dalalistan

Snöskottning på tak: Här är dundertabben som kan göra ett stort hål i din plånbok

Se hela listan på butiker i Dalarna – här är PRO-matkassen billigast och dyrast

SÅ KÖPER DU PLUS

Appen i fråga heter "Orsa Grönklitt" och har skapats av leverantören Top branch Sweden och Skitude Scandinavia & Switzerland.

– Vi på Skitude är stolta över att Orsa Grönklitt valt oss som leverantör för sin nya app. Orsa Grönklitt hamnar nu i gott sällskap med Madonna Di Campiglio i Alperna och Powder Mountain i USA, bland många andra, säger Malin Carlsson, från leverantören, i ett pressmeddelande.

Skidorter i bland annat alpvärlden har börjat använda sig av denna applösning.

– Extra roligt är det att vi är först i Sverige med den här typen av app, som annars bara används på andra större alpina resmål i Europa och ute i världen. Det här gör upplevelsen i Orsa Grönklitt en nyans rikare. Vi ser appen som ett utmärkt verktyg för att sprida både information och inspiration, säger Mari Tara, försäljningschef inom Grönklittsgruppen, i pressmeddelandet.

Skidorter i bland annat alpvärlden har börjat använda sig av denna applösning. Orsa Grönklitt är dock först i landet med att introducera appen.  Foto: Orsa Grönklitt

Själva appen innehåller bland annat informationen som finns på hemsidan orsagronklitt.se men även andra tjänster.

– Vi är jätteglada över att också kunna integrera andra typer av tjänster. Bland annat kan man via appen orientera sig, och därmed alltid veta var man befinner sig, en smart trygghetsfunktion om man exempelvis är ute i backar och spår. Det blir också ett bra sätt för ett sällskap eller familj att ha koll på varandra, säger Mari Tara.

APPEN: Håll dig uppdaterad – ladda hem vår app för iPhone och Android här

Mer läsning

Annons