Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Öga för öga?

Annons

Söndag den 25 juni sändes ett program i Sveriges Television från Utbildningsradion (UR). Där var det några fnittriga tjejer utstyrda i roligatimmen-kostymer och som kallar sig radikala och givetvis är de feminister.

För en äkta radikal feminist finns inget lägre i vår värld än en "torsk", alltså en karl som betalar för sex.

Om man får tro dessa tjejer så vill de skära av torsken vad han har mellan benen.

Det skulle vara intressant att höra vad dessa tjejer har för åsikt i frågan om dödsstraff. Här gäller öga för öga, tand för tand.

Missbruka en kvinnas kön, eller helt enkelt bruka för egen tillfredsställelse och bli av med ditt eget som därmed förverkats.

Ta ett liv och bli av med ditt eget. Lätt som en plätt. Och om inte "rättvisan" sköter saken som "vi" vill samlar "vi" oss till lynchning.

Vilka invändningar finns det mot dödsstraffet? Personens låga intelligenskvot, olika andra förmildrande omständigheter, chansen till ånger och återanpassning? Risken för att man gripit och dömt en oskyldig?

Skulle Sveriges Television tillåta några käcka killar eller tjejer (eller för den delen trista gubbar) att propagera för dödsstraff? Eller stympning av tjuvar? Eller tortyr som påföljd för vissa brott?

GUBBSTACKARN

Mer läsning

Annons