Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ödsligt bakom pannbenet

Annons

Dagligen kan man se rubriker om såpakändisar som blivit kändisar enbart för att de legat och knullat framför en tv-kamera. Det skrivs artiklar i stort sett varje dag om dessa personer som ena dagen förstorar sina bröst, och andra dagen förstorar läpparna. Man ska tydligen numera se ut som Kalle Anka.

Operationerna sänds dessutom i en av de kommersiella tv-kanalerna. De förlovar sig, gifter sig och skiljer sig och dessa pseudohändelser anser tydligen vissa journalister så viktiga att bevaka att de tar risken att göra sig till åtlöje inför både majoriteten av läsekretsen och säkerligen även bland seriösa kollegor.

Ett råd till dessa kändisar, nästa gång ni går till kirurgen, beställ då en hjärnförstoring. Det ingreppet kan knappast medföra några större problem, då det tycks finnas gott om utrymme bakom pannbenen.

Passa på att ta med er vissa kvällstidningsredaktörer och tv-chefer som tydligen är helt förblindande av profithunger, och inte har vett och förstånd att ta ansvar för det de sprider i medierna. De borde sadla om och bli bönder så får de tillfälle att fortsätta sprida dynga, men då, till skillnad från nu, kommer den till nytta.

CHRISTER GUSTAVSSON

Mer läsning

Annons