Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Odemokratisk tjatpropaganda

Annons

Den homosexuella folkrörelsen i Sverige möter motstånd i adoptionsfrågor från andra länder. Även efter två års rättigheter till den moderna familjebildningen visar det sig att övriga länder inte delar samma entusiasm.

I ödmjukhetens namn borde här sexualliberalerna anta en förbryllad min av eftertanke, med frågeställningen av att kanske vara fel ute.

Men RFSL kvarstår i sin sturska frihetskamp av att vilja storma landet med sina gängse avvikande uppfattningar. Detta genom en massiv tjatpropaganda som här namnges som information.

Jag antar att det ska fungera som uttröttningsmetod, likt ett rytmiskt takdropp som försätter åhöraren i ett sömningt tillstånd.

Det sägs att Sverige har ett demokratiskt styrelseskick som värnar om utsatta grupper, men handlingarna talar sitt tydliga språk.

De fri- och rättigheter som ropas ut i megafonerna, förvandlas till diktatur då opinionen protesterar. Alltid med samma hot över sig att bli stämd för hets mot folkgrupp.

Politiker med förkärlek till det extrema, tvekar inte inför maktfullkomlig påvekan på barn och ungdomar, samt att uppmuntra en acceptans för sexuella avvikelser som en norm.

Då detta accepterats kan ordet abnormitet strykas från ordboken. Jag anser detta vara ett mycket grovt övertramp i ett demokratiskt land som säger sig hylla allas lika värde.

De små och omyndiga tillfrågas konstigt nog aldrig, utan får som vanligt spela andra fiolen i en ny och trendig uppfostringsfilosofi.

MARGARETA SANDSTEDT

Mer läsning

Annons