Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nyredes långtidsminne

Annons

Svar till Ingmar Nyrede, 13/5:

Nyredes långtidsminne tycks vara obefintligt. Jag skrev ingenting om valmanifesten utan vad regeringen Persson har åstadkommit.

Sossarna gick till val senast med ett löfte att återställa ersättningar under pågående valperiod. Men bara några dagar sedan talade Pär Nuder i presskonferens med församlad redaktörskår att det löfte måste skjutas upp långt i framtiden om det någonsin blir av.

Jag skrev ingenting om bilförsäkringar. Jag skrev att Perssons regering höjde retroaktivt trafikskatt för bilar, vilken var olaglig handling, skatten får inte höjas retroaktivt.

Därtill höjdes bensin/dieselskatt så att snart är det omöjligt att leva här på landsbygden.

Och det var jag som frågade med vilken rätt LO satsade i senast valrörelse 200 miljoner kronor i sossarnas valarbete. Enligt Aftonbladets uppgifter knappt 40 procent av LO:s medlemmar röstade på socialdemokraterna i senaste valet. Det betyder att över 60 procent av LO:s medlemmar har en annan politisk åskådning. Så LO ser inte till sina medlemmars bästa när den motarbetar majoritetens politiska åsikter. Den metodiken var väl tillämpad i gamla Sovjet.

SANNINGSÄLSKARE

Mer läsning

Annons