Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nya tidningshörnan

Annons

nag tycker, liksom många andra, om att läsa tidningen. Och jag försöker läsa så mycket som möjligt på den knappa tid jag har varje dag. Men då jag känner att jag inte har behov av en egen tidning, eller har ekonomi för inköp av flera olika tidningar varje dag, har jag alltid tyckt om tidningshörnan på stadsbiblioteket i Falun. I dag är det dock inte självklart att man kan läsa tidningen på biblioteket.

Det är inte heller självklart att den tidning man vill läsa finns. Den nya ombyggnationen har lett till att personalen inte längre kan hålla noggrann uppsikt över tidningshörnan, vilket har gett upphov till stölder varpå biblioteket avslutat prenumerationer av Expressen och Aftonbladet. Tidningshörnan ligger, efter ombyggnaden, ganska avskilt vid den nya ingången i söderriktning mot Fisktorget.

Problemet med detta är att tidningshörnan blir till en het bastu redan på förmiddagen. Förutom det tycker jag heller inte om den nya dörren som öppnar sig väldigt sakta och är på tok för trång. Jag anser även att det är fel med hala golv, speciellt för dem som har kryckor. Därför tycker jag att man borde ha både den nya och gamla ingången öppen.

Allt detta gör mig mycket besviken. I spartider har över en miljon i skattepengar inte omfördelats till något viktigare som exempelvis skolor. Jag hoppas på att kunna läsa min insändare, men det är inte självklart eftersom tidningen kan ha hunnit bli stulen.

HÖKEN

Mer läsning

Annons