Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ny vinter med kall dusch

Annons

I fredagens tidning berättade Esmaeil Esheikh och Anna Lindh om bristen på varmt vatten i Bojsenburg. Problem som de haft sedan december.

-Jag bara skrattade när jag läste att de ansvariga inte hört talas om problemen. Vi har ringt i tre år utan att det blivit varmare i kranen, säger Maurits Navell som hyr en trerumslägenhet tillsammans med flickvännen Sandra Larsson.

-De har varit här och titta och skruvat lite. Men problemet måste ju vara att systemet inte räcker till helt enkelt, säger Sandra, som tröttnat rejält på Koppar- staden som hyresvärd.

-De höjer hyran men servicen blir inte bättre. Lampan utanför entrén bytte de i och för sig i veckan, men då hade den varit trasig i två år. Entrédörren är också trasig, men vi orkar inte ringa mer, det händer ju ändå ingenting.

Driftschef Hans Persson vill att alla hyresgäster i Bojsenburg som har problem med att varmvattnet tar slut hör av sig.

- Är det problem så vill vi veta det. Vi mäter vatten-temperaturen under några dygn. Visar det sig att vattnet inte håller rätt temperatur får vi leta efter problemet. Förra året bytte vi ut några beredare som inte räckte till. Vi vill inget hellre än att våra hyresgäster ska ha tillräckligt med varmvatten. Men det går aldrig att dimensionera så att alla kan bada samtidigt, säger han.

CECILIA EKEBJÄR

Mer läsning

Annons