Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ny ordförande i skyttegillet

Annons

-När idéerna tryter är det dags för nya krafter som kan föra Lima skyttegille vidare framåt. Tommy har varit mitt bästa bollplank i olika frågor och jag önskar honom lycka till, säger den avgående ordföranden.

Ulf kan se tillbaka på 16 händelserika och spännande år tillsammans med alla duktiga krafter i skyttegillet. Skjutbanan i Tandö har genomgått en metamorfos och blivit en stor anläggning.

-Jag minns hur vi spånade om att dra in vatten i skyttepaviljongen. Tack vare tusenkronan, bingolotto, bidrag från arvsfonden och kommunen, samt en massa frivilligt arbete av klubbens medlemmar har det blivit så mycket mer, säger Ulf.

Av den "spånande" vattenindragningen blev det ombyggnad av paviljongen till en modern klubb- och möteslokal för året runt bruk med dusch och omklädning i källaren.

Elljusspår i samarbete med Lima IF, ombyggnad av korthållsbanan, ny pistolbana, ständig utveckling av skidskyttestadion och nu byggs vallabodar är annat som hänt på anläggningssidan.

Därtill en bred verksamhet inom skidskytte och skytte samt flera stora arrangemang i gillets regi med bland annat SM-tävlingar i skidskytte och skidfältskytte.

Till ny styrelse valde årsmötet ordförande Tommy Mattsson, vice ordförande Kjell-Åke Nilsson, sekreterare Andreas Renheim, kassör Eva Holmberg, Per-Arne Beris, Olle Larsson och Ulf Oskarsson.

ANDERS MOJANIS

Mer läsning

Annons