Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ny ägare till Dalasalen

Annons

- Det var för några månader sedan som jag fick reda på att restaurangen var till salu. Dalasalen är en fin restaurang, ett kanonställe, som jag kände skulle passa mig bra. Jag beslöt mig för att slå till och på den vägen är det, säger Andreas.

Han är redan ett känt ansikte inom restaurangbranschen, då han under många år har drivit Buskåkers Gästgifvargård i Borlänge.

- Den rörelsen har jag haft i sex år, men nu har jag tänkt mig att sälja den. Jag ska satsa allt på Dalasalen i stället, vilket passar mig bra då jag bor i Falun, säger Andreas.

Dalasalen är en inarbetad lunchrestaurang på regementsområdet i Falun, och ägdes tidigare av Faluns restaurangkung Magnus Westberg.

- Jag kommer att driva vidare Dalasalen som tidigare. Det här handlar om en väl inarbetad rörelse, och lunchserveringen blir även i fortsättningen den viktigaste biten, säger Andreas och fortsätter:

- Men vi kommer också att hålla öppet på kvällar för beställningar av olika slag, och eventkvällar kommer det också att bli, typ Wallmans salonger.

ANDERS NORIN

Mer läsning

Annons