Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Norsk prinsessa på änglavift

Annons

Änglar, finns de?

Ja, måhända i himlen över Oslo i så fall _ där prinsessan Märtha Louise nu startar en skola för att lära ut konsten att få kontakt med änglar.

Tillsammans med 39-åriga Elisabeth Samnöy har kung Harald V:s 35-åriga dotter startat skolan Astarte Education som på sin hemsida erbjuder treåriga utbildningar i reading, healing och beröring.

"Med hjälp av änglarna löser vi upp gamla mönster, blockeringar, rädsla.|.|. Det frigör oss till att handla utifrån våra egna impulser, i stället för genom andra människors inlärda mönster och rädsla som vi trott var vår egen" skriver skolgrundarduon.

Det norska hovet vill inte kommentera.

NTB: Vill prinsessan uttala sig om den nya skolan då?

NTB: Men kurserna startar redan i augusti?

Elisabeth Samnöy bekräftar att hon samarbetar med prinsessan, men hänvisar i övrigt endast till informationen på nätet. Där berättar Märtha Louise _ som är utbildad fysioterapeut och terapeut i Rosenmetoden _ om sina kontakter med det övernaturliga.

"Jag har alltid varit intresserad av alternativa behandlingsformer. Det har nog sin bakgrund i att jag redan från ung ålder kunde se hur folk hade det; det vill säga, jag kunde ta in känslor hos människor jag mötte", skriver prinsessan, som hävdar att synskheten utvecklats via hennes hästintresse.

"Genom hästarna lärde jag mig att kommunicera med djuren på en djupare nivå. Det var medan jag höll på med hästarna som jag tog upp kontakten med änglarna. Jag har på senare år känt värdet av denna enorma gåva och vill gärna dela den med andra, kanske med dig?" frågar hon sina hugade elever.

TT

Mer läsning

Annons