Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Norman den yngre roar under späckad kunskapsvecka

Annons

På måndag startar Kunskapsveckan i Ludvika och Smedjebacken. Roger Stål inviger Navet vid Kasttjärnsparken och Lennie Norman är engagerad som roare i såväl Ludvika som Smedjebacken.

Arrangör för Kunskapsveckan är VBU, Brunnsvik, Antonia utbildningar, Arbetsförmedlingen och Högskolan Dalarna.

På måndag är det, förutom invigningen med Roger Stål och ett par framträdanden av Lennie Norman, öppet hus med visning av Högskolan Dalarnas lokaler och samma dag är det öppet hus i Lärcentrat på Kyrkogatan i Smedjebacken.

På plats finns hela veckan studie- och yrkesvägledare, ansvariga för kvalificerade yrkesutbildningar. Dessutom är personal från Arbetsförmedlingen tillgängliga för information.

Informationerna är förlagda till Herrgården i Fredriksberg (tisdag), Gruvkontoret Grängesberg (onsdag), Kyrkogatan Smedjebacken (torsdag) och på fredag är det öppet hus på Brunnsvik.

Nyheter till hösten är tre nya kvalificerade yrkesutbildningar: byggteknik i Grängesberg, vård och omsorg i Ludvika samt materialteknik i Smedjebacken, berättar Erik Lindberg från Arbetsförmedlingen som fungerar som sammanhållande kraft för arrangemanget.

BERTIL DANIELSSON

Mer läsning

Annons