Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nattens nyheter: Två villor totalförstörda i bränder på söndagskvällen

Så var natten i Dalarna.

Annons

Lokalt:

En villa totalförstördes i en brand utanför Mora i natt. En vuxen och två barn befann sig i huset när det började brinna, men ska ha klarat sig utan skador.

Räddningstjänsten i Avesta hade också ett par man kvar för bevakning under natten, efter att en timmervilla brann ner i går kväll.

Risk för halt väglag råder under morgonen på grund av nederbörd på kalla vägar.

För Plus-kunder:

Benen bar, men bara över mållinjen för sensationen Anna Dyvik – kan vara klar för Tour de Ski

Fixa festfrisyren till kommande helger – experterna tipsar och visar

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

En maskerad knivrånare slog till mot Hemköp i Alfta i Hälsingland. Efter att ha tilltvingats sig pengar flydde personen springande från platsen. Polisen har endast ett vagt signalement på förövaren.

Polisen och Trafikverket varnar för fortsatt mycket halt väglag i Dalarna och hela Norrland. I Moskojärvi vid Gällivare åkte en buss med ishockeyungdomar i diket, men ingen skadades.

En person har skadats allvarligt i samband med en lägenhetsbrand i Kållered i Mölndals kommun.

Internationellt:

Amnesty anklagar Burma för svåra övergrepp. Fredspristagaren Aung San Suu Kyi, som i praktiken styr landets regering, kritiseras hårt.

Stormningen av den kända korsfararborgen i al-Karak i västra Jordanien, dit beväpnade attentatsmän tagit sin tillflykt efter att ha mördat flera poliser och civila, är avslutad och ett flertal av attentatsmännen har dödats.

Omkring 350 personer har kunnat evakueras från rebellhållna områden i östra Aleppo. Det rör sig om fem bussar som evakuerats.

Tipsa DT:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med DT? Tipsa oss här eller skicka sms/mms till 72023 eller mejla 72023@dt.se.

Följ DT:

Facebook: DT.se

Twitter: DTnyheter

Tipsa Avesta Tidning:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med Avesta Tidning? Tipsa oss här eller skicka sms/mms till 72023 eller mejla redaktionen@avestatidning.com.

Följ Avesta Tidning:

Facebook: Avesta Tidning

Twitter: AvestaTidning

Mer läsning

Annons