Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nattens nyheter: Träd över vägbanan på E45

Så var natten i Dalarna.

Annons

Lokalt:

Trafikverket varnade under natten mot söndag för att ett träd skulle ligga över vägbanan på E45.

För Plus-kunder:

Sju bränder på Bullermyren inom loppet av två månader: "Inget ärende är nedlagt"

De fixade julafton åt hemlösa – hela dagskassan skänks till Ria

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

En kvinna i 30-årsåldern fördes till sjukhus med allvarliga skador sedan två bilar frontalkrockat på Hisingen i Göteborg.

Svenskan Johanna Davidsson blev på julafton snabbaste kvinnan i världen att ta sig till Sydpolen på skidor. Den 33-åriga sjuksköterskan avverkade de drygt 110 milen från Hercules Inlet på Antarktis kust till Sydpolen, världens sydligaste punkt. Hon inledde den 39 dagar långa resan den 15 november. Rekordtiden är ännu inte officiell, men världsrekordet väntas ha slagits med runt åtta timmar.

Internationellt:

USA:s tillträdande president Donald Trump säger att han ska upplösa sin välgörenhetsstiftelse, Donald J. Trump Foundation, som är under utredning av New Yorks justitieminister.

Bolivias president Evo Morales benådade omkring 1 800 fångar på julafton, inklusive gravida kvinnor, handikappade, och fångar med korta fängelsestraff.

En fransk-schweizisk hjälparbetare har förts bort i staden Gao i norra Mali. Kvinnan kidnappades av en grupp män som körde iväg med henne i en pickup.

Tipsa DT:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med DT? Tipsa oss här eller skicka sms/mms till 72023 eller mejla 72023@dt.se.

Följ DT:

Facebook: DT.se

Twitter: DTnyheter

Tipsa Avesta Tidning:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med Avesta Tidning? Tipsa oss här eller skicka sms/mms till 72023 eller mejla redaktionen@avestatidning.com.

Följ Avesta Tidning:

Facebook: Avesta Tidning

Twitter: AvestaTidning

Mer läsning

Annons