Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nattens nyheter: SMHI går ut med klass 1-varning för Dalarna – risk för ishalka

Så var natten i Dalarna.

Annons

Lokalt:

SMHI har gått ut med en varning för plötslig ishalka på grund av underkylt regn från tisdag morgon. Varningen gäller hela Dalarna.

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Bussar beskjutna i Västerås– chaufför nära att träffas.

En 18-åring man har avlidit efter att ha attackerats med något slags tillhygge i centrala Motala. En man i 20-årsåldern har gripits, misstänkt för mord.

Eljätten Eons vd Lars Lagerkvist går ut i ett mejl tillpersonalen och ber om ursäkt för att han var "alldeles för närgången"mot en kvinna på företagets julfest, skriver Aftonbladet.

Internationellt:

Valresultatet i Wisconsin står fast - tillträdande presidenten Donald Trump fick flest röster. Det står klart efter tolv dagars omräkning, meddelar valmyndigheten i den amerikanska delstaten.

Venezuelas president Nicolás Maduro stänger gränsen mot Colombia i 72 timmar, och anklagar maffian för att skapa instabilitet i hans lands ekonomi genom att hamstra sedlar.

Sport:

Sverige spelade riktigt bra mot Frankrike - men det räckte inte. Det blev förlust med 19-21 och Sverige är borta från medaljstriden i handbolls-EM på hemmaplan.

Tipsa DT:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med DT? Tipsa oss här eller skicka sms/mms till 72023 eller mejla 72023@dt.se.

Följ DT:

Facebook: DT.se

Twitter: DTnyheter

Tipsa Avesta Tidning:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med Avesta Tidning? Tipsa oss här eller skicka sms/mms till 72023 eller mejla redaktionen@avestatidning.com.

Följ Avesta Tidning:

Facebook: Avesta Tidning

Twitter: AvestaTidning

Mer läsning

Annons