Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nattens nyheter: Personbil voltade utanför Rättvik

Så var natten i Dalarna.

Annons

Lokalt:

Under natten ska en personbil ha voltat strax utanför Rättvik. Under natten rådde vid en tidpunkt begränsad framkomlighet på platsen.

För Plus-kunder:

Se surfarna som trotsar det kalla vattnet: "Det är perfekta förhållanden"

290 nya bostäder - om reservat för riksvägen rivs upp

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Julstormen Urd nådde vid 02-tiden sin kulmen i Sverige. I Danmark har stormen redan börjat avta – i Norge anses den vara över. Vid fyra-femtiden är risken för stormbyar över, säger SMHI:s meteorolog Johan Lundgren. Biltrafiken på Öresundsbron är fortsatt avstängd och ny bedömning väntas komma tidigt på tisdagen.

En person omkom när en personbil och en buss frontalkrockade på Bergsvägen i Linköping på måndagskvällen.

Internationellt:

USA:s president Barack Obama säger att han hade vunnit en tredje mandatperiod om han hade kunnat kandidera till presidentposten. Presidenten, som har tre veckor kvar på posten, säger att han tror att amerikanerna fortfarande stödjer hans progressiva vision, trots att de har röstat på Trump som ses som hans politiska motsats.

Oppositionen i Venezuela kommer inte att fortsätta de Vatikanstödda samtalen med president Nicolás Maduros regering, om det inte görs stora eftergifter.

Tipsa DT:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med DT? Tipsa oss här eller skicka sms/mms till 72023 eller mejla 72023@dt.se.

Följ DT:

Facebook: DT.se

Twitter: DTnyheter

Tipsa Avesta Tidning:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med Avesta Tidning? Tipsa oss här eller skicka sms/mms till 72023 eller mejla redaktionen@avestatidning.com.

Följ Avesta Tidning:

Facebook: Avesta Tidning

Twitter: AvestaTidning

Mer läsning

Annons