Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nattens nyheter: Personbil krockade med älg utanför Grycksbo

Så var natten i Dalarna.

Annons

Lokalt:

Vid halvsextiden på onsdagmorgonen krockade en person bil med en älg utanför Grycksbo, framkomligheten på vägen mot Rättvik är begränsad.

En personbil kanade av vägen när föraren väjade för vilt utanför Falun. Föraren som var ensam i bilen fick föras till sjukhus.

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Svenska kyrkan har tagit bort batteridrivna ljus i minneslundar och på askgravplatser på kyrkogårdar i Växjö. Anledningen till att ljusen tagits bort uppges vara att de är ett miljöproblem.

En delfin har väckt uppståndelse i Käringöfjorden utanför Göteborg. En expert säger att delfiner då och då dyker upp kring Västkusten.

Internationellt:

Vattentillförseln för omkring 650 000 redan hårt drabbade invånare i Mosul har strypts sedan en ledning skadats i strider mellan den irakiska armén och terrorgruppen IS.

Enligt The Washington Post kan USA:s näste president Donald Trump välja Steven Mnuchin som finansminister. Handelsministerposten väntas gå till miljardären Wilbur Ross. Men när det gäller utrikesministerposten är det mer osäkert.

Sport:

Blott 17-årige Ben Woodburns såg med sitt 2–0-mål mot Leeds till att Liverpool tog sig till semifinal i ligacupen i fotboll.

Tipsa DT:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med DT? Tipsa oss här eller skicka sms/mms till 72023 eller mejla 72023@dt.se.

Följ DT:

Facebook: DT.se

Twitter: DTnyheter

Tipsa Avesta Tidning:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med Avesta Tidning? Tipsa oss här eller skicka sms/mms till 72023 eller mejla redaktionen@avestatidning.com.

Följ Avesta Tidning:

Facebook: Avesta Tidning

Twitter: AvestaTidning

Mer läsning

Annons