Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nattens nyheter: Personbil kraschade in i träd

Så var natten i Dalarna.

Annons

Lokalt:

Räddningstjänst och ambulans larmades till en singelolycka på Verkstadsvägen i Långshyttan, där en personbil hade kört in i ett träd.

Polisen stoppade en bilförare på Rymdgatan i Borlänge. Föraren visade sig vara misstänkt drogpåverkad och saknade dessutom körkort.

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

En man i 40-årsåldern knivhöggs till döds i en lägenhet på Södermalm i Stockholm. En man har gripits misstänkt för mord.

En explosion inträffade nära Linnéplatsen i centrala Göteborg sent på fredagskvällen. Ett område spärrades av och internationella bombskyddet och tekniker kallades till platsen.

Internationellt:

Tidigt i morse inträffade en explosion vid den amerikanska flygbasen Bagram i norra Kabul i Afghanistan. Enligt distriktsguvernören dödades minst tre personer och minst tretton skadades.

För tredje kvällen i rad demonstrerade tusentals människor i flera städer i USA mot Donald Trump och hans seger i presidentvalet.

Facebook dödförklarade två miljoner användare – som alla var vid liv.

Sport:

Emil Forsbergs tredje landslagsmål var en läckerbit. Men i slutändan var det ändå ingenting värt. Frankrike vände och vann VM-kvalmötet med 2–1.

Vår krönikör Stisse Åberg om Sveriges VM-kvalförlust: "Så snöpligt – Forsbergs mål kunde ju ha blivit en VM-kvalklassiker".

Det norska schackundret Magnus Carlsen utmanas om VM-titeln av ryssen Sergej Karjakin. Kanske gjorde Carlsen också en passning till presidentvalsvinnaren Donald Trump under första partiet i New York.

Tipsa DT:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med DT? Tipsa oss här eller skicka sms/mms till 72023 eller mejla 72023@dt.se.

Följ DT:

Facebook: DT.se

Twitter: DTnyheter

Tipsa Avesta Tidning:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med Avesta Tidning? Tipsa oss här eller skicka sms/mms till 72023 eller mejla redaktionen@avestatidning.com.

Följ Avesta Tidning:

Facebook: Avesta Tidning

Twitter: AvestaTidning

Mer läsning

Annons