Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nattens nyheter: Mopedförare i olycka misstänks för grovt rattfylleri

Så var natten i Dalarna.

Annons

Lokalt:

En moped körde av vägen i ett villaområde i Borlänge på tisdagskvällen. Föraren var grovt rattfull och hade drygt två promille i kroppen.

Det har under nattenn varit inbrott på Morkarlby skola i Mora. Någon har stökat ned i klassrum, slagit sönder fönster och brutit upp postfack.

Polisen larmades till ett inbrott på Coop i Vansbro klockan 05.25. Tobak har stulits från spelavdelningen.

Missa inte intervjun med 16-åriga Linnéa Gabrielsson som berättar om clownerna som jagade henne när hon var ute på en ridtur i Falun.

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Flera personer var inblandade i ett slagsmål på Brynäs i Gävle. Tre personer ska ha blivit grovt misshandlade av en fjärde med ett batongliknande föremål.

Minst fyra män har skadats i samband med ett större bråk i Hultsfred. Två av männen har utsatts för grovt våld och bedöms ha fått allvarliga skador. Tre män är gripna.

Internationellt:

Fyra elever fördes till sjukhus efter att ha blivit skjutna på en parkering vid en skola i San Francisco, USA.

USA förväntar sig att IS kommer att använda kemiska vapen i sina försök att avvärja den irakisk-ledda offensiven mot staden Mosul.

Ecuador bekräftar att landet har stängt av internetuppkopplingen för Wikileaksgrundaren Julian Assange, som bor på landets ambassad i London. Anledningen är att Wikileaks läckor kan påverka det amerikanska valet.

Sport:

Nya svenskmål i NHL-ishockeyn i natt. Bland annat gjorde ex-leksingen Oliver Ekman-Larsson sitt andra mål för säsongen för sitt Arizona, men laget blev besegrade av Ottawa med 7-4.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller skicka sms/mms till 72023 eller mejla 72023@dt.se.

Följ oss:

Facebook: DT.se

Twitter: DTnyheter

Mer läsning

Annons