Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nattens nyheter: Misstänkt skottlossning i Borlänge

Så var natten i Dalarna.

Annons

Lokalt:

Polisen larmades till en misstänkt skottlossning i Borlänge efter att flera personer hört kraftiga smällar.

Matlagning i en lägenhet orsakade rökutveckling och brandutryckning i Falun.

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

En kvinna rånades på sin bil i Upplands-Bro utanför Stockholm. Hon satt i bilen på en parkering när tre mörkklädda och maskerade personer slet henne ur bilen och slog och sparkade på henne.

Internationellt:

En 29-årig man har gripits misstänkt för att ha kidnappat och våldtagit en 15-årig flicka i Sydney, Australien. Flickan ska ha hållits fången i en månad.

Chilensk polis använde tårgas och vattenkanoner för att skingra våldsamma demonstranter som protesterade mot landets privatiserade pensionssystem i huvudstaden Santiago.

Sport:

Columbus vann med förkrossande 10–0 över Montreal i NHL-ishockeyn i natt. Svenske Alexander Wennberg gjorde fyra assist i målfesten.

Den ena bryter kontraktet och flyttar till hemstaden. Den andre fortsätter spela. Det blir följderna för de polisanmälda spelarna i Västervik, båda misstänkta för rattfylla.

Tipsa DT:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med DT? Tipsa oss här eller skicka sms/mms till 72023 eller mejla 72023@dt.se.

Följ DT:

Facebook: DT.se

Twitter: DTnyheter

Tipsa Avesta Tidning:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med Avesta Tidning? Tipsa oss här eller skicka sms/mms till 72023 eller mejla redaktionen@avestatidning.com.

Följ Avesta Tidning:

Facebook: Avesta Tidning

Twitter: AvestaTidning

Mer läsning

Annons