Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nattens nyheter: Kraftig brand i fabrik

Så var natten i Dalarna.

Annons

Lokalt:

Sent i går kväll bröt en storbrand ut på fabriken Schneider Electric i Mora. Räddningsstyrkor från fyra stationer har kämpat med branden under natten.

Polisen har fortfarande inga spår efter den kvinna som försvann från Falu lasarett under måndagen. Sökandet fortsätter i dag.

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

En 19-årig man är svårt skadad efter att han hittats skjuten i bröstet utomhus i ett bostadsområde i stadsdelen Lagersberg i Eskilstuna.

Även i Kungsbacka har det varit skottlossning i natt – en man hittades skottskadad i benet vid Hålabäcksskolan.

Internationellt:

En 72 timmar lång vapenvila, med möjlighet till förlängning, inleds i Jemen klockan 23. 59 på onsdag, uppger FN:s sändebud Ismail Ould Cheikh Ahmed i ett uttalande.

En mexikansk domare har mördats nära Mexiko City. Domarens domstol har hanterat vissa fall med koppling till drogkarteller.

Sport:

Gabriel Landeskog förde sitt Colorado till seger över Pittsburgh i NHL-ishockeyn. Först räddade han poäng genom ett mål i sista perioden. Sedan avgjorde han förlängningen.

Det var skandalscener i säsongens sista Stockholmsderby i fotbollsallsvenskan på måndagskvällen. Matchen fick brytas tillfälligt på grund av oroligheter på läktarplats och inkastad pyroteknik.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller skicka sms/mms till 72023 eller mejla 72023@dt.se.

Följ oss:

Facebook: DT.se

Twitter: DTnyheter

Mer läsning

Annons