Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nattens nyheter i Dalarna: Kvinna blev misshandlad och rånad i Borlänge

Så var natten i Dalarna.

Annons

Lokalt:

En kvinna fördes till sjukhus efter att ha blivit överfallen och rånad i Borlänge under natten.

Fyra personer i tjugoårsåldern sitter anhållna misstänkta för grovt vapenbrott, efter att en polispatrull hittat två pistoler i deras bil.

Vid en singelolycka på riksväg 70 i höjd med Naglarby spreds bildelar på stora delar av vägbanan. Ingen förare fanns på platsen och bilen är sannolikt stulen.

En bil blev kvar på en järnvägsövergång efter en singelolycka i Säter.

Polisen har fortfarande ingen misstänkt för de anlagda bränderna i Borlänge i går kväll.

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Ett par som ville flytta till Murjek, i sydöstra Jokkmokk, och bedriva hästhållning nekades av kommunen. Anledningen: Det är för tätbefolkat. Men siffrorna som använts som underlag för beslutet var 56 år gamla.

Internationellt:

Donald Trump och Hillary Clinton möttes i natt i Las Vegas för den sista debatten innan USA:s presidentval.

Rysslands president Vladimir Putin uppger att Ryssland är redo att förlänga stoppet av de syrisk-ryska flyganfallen över Aleppo.

Ett sällsynt brutalt mord på en flicka har lett till att kvinnor i Argentina gått ut på städernas gator för att protestera mot det utbredda våldet.

Sport:

Fredrik Forsberg, utlånad från LIF till Oskarshamn, gjorde 2-0 och spelade fram till 3-0 i sin andra match för hockeyallsvenska klubben. Men laget tappade ledningen och fick bara en poäng.

Två vinnare, en förlorare och en som inte fick vara med alls. Det var de varierande upplevelserna för fyra svenska landslagsspelare i Champions League-fotbollen.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller skicka sms/mms till 72023 eller mejla 72023@dt.se.

Följ oss:

Facebook: DT.se

Twitter: DTnyheter

Mer läsning

Annons