Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nattens nyheter: Fullt utvecklad brand i soprum i Borlänge

Så var natten i Dalarna.

Annons

Lokalt:

Under natten har en fullt utvecklad brand härjat på Kometgatan i Borlänge. Ett soprum och ett flertal bilar har blivit skadade.

En trafikolycka inträffade på E16 – men det visade sig gå bra då ingen ambulanstransport från platsen var nödvändig.

För Plus-kunder:

Se surfarna som trotsar det kalla vattnet: "Det är perfekta förhållanden"

290 nya bostäder - om reservat för riksvägen rivs upp

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

En fullt utvecklad brand rasar i en enplansbyggnad med pizzeria och butiker vid Pilängstorget i Landskrona. Enheter från flera brandstationer är inkallade och släckningsarbetet väntas pågå hela natten.

Internationellt:

Japans premiärminister Shinzo Abe besökte flottbasen Pearl Harbour i Hawaii med USA:s president Barack Obama. "Vi får aldrig upprepa krigets fasor", sade Abe. De båda ledarna uttryckte båda vikten av försoning, på 75-årsdagen för attacken mot flottbasen.

Den svarta lådan tillhörande det ryska militärplanet som störtade på juldagen är i "tillfredsställande skick", enligt ryska myndigheter. Utredare har också fått tillgång till ett videoklipp från ett vittne som filmade planet, en Tupolev 154, när det lyfte, flög och sedan kraschade i Svarta havet.

Kubas nationalförsamling har godkänt en lag som förbjuder statyer som hedrar landets forne president Fidel Castro. Det ska inte heller vara tillåtet att uppkalla offentliga platser efter kommunistledaren.

Antalet kidnappningar i Colombia har fallit med 92 procent sedan år 2000, uppger myndigheter. Hittills i år har 188 kidnappningar anmälts.

Tipsa DT:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med DT? Tipsa oss här eller skicka sms/mms till 72023 eller mejla 72023@dt.se.

Följ DT:

Facebook: DT.se

Twitter: DTnyheter

Tipsa Avesta Tidning:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med Avesta Tidning? Tipsa oss här eller skicka sms/mms till 72023 eller mejla redaktionen@avestatidning.com.

Följ Avesta Tidning:

Facebook: Avesta Tidning

Twitter: AvestaTidning

Mer läsning

Annons