Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nattens nyheter: Forsberg blev äntligen Scoresberg igen

Så var natten i Dalarna.

Annons

Lokalt:

Polisen rapporterar om en natt utan allvarliga händelser i länet. Det har inte heller kommit några larm om olyckor eller bränder.

Sent på lördagskvällen larmades räddningstjänsten till en brand på Stora Enso i Borlänge.

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

En misstänk gärningsman har gripits efter en knivskärning i en bostad i Norrviken nordväst om Stockholm.

Röda Korset vädjar om hjälp från Malmö stad och polisen för att få bort drogförsäljningen utanför en av deras butiker i Malmö.

Internationellt:

Regeringen i Colombia och Farcgerillan är eniga om ett nytt fredsavtal, enligt de båda parterna. Nu är det upp till parlamentet att rösta om avtalet.

EU-fientliga Ukips ledare Nigel Farage har träffat USA:s nyvalde president Donald Trump i hans hem på Manhattan. Ett "väldigt produktivt möte", enligt Trump.

Sport:

Den som väntar på något gott – väntar i 14 matcher. Det fick i alla fall Nashvillefansen göra, sedan fick de äntligen se Filip Forsberg göra mål igen.

Målhete ex-leksingen Victor Rask gjorde i natt sitt sjätte NHL-mål för säsongen – det när Washington Capitals besegrades med hela 5–1.

Även det andra partiet i VM-matchen i schack i New York mellan norrmannen Magnus Carlsen och ryssen Sergej Karjakin slutade i remi.

Tipsa DT:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med DT? Tipsa oss här eller skicka sms/mms till 72023 eller mejla 72023@dt.se.

Följ DT:

Facebook: DT.se

Twitter: DTnyheter

Tipsa Avesta Tidning:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med Avesta Tidning? Tipsa oss här eller skicka sms/mms till 72023 eller mejla redaktionen@avestatidning.com.

Följ Avesta Tidning:

Facebook: Avesta Tidning

Twitter: AvestaTidning

Mer läsning

Annons