Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nattens nyheter: Fallna träd blockerar väg och uthus brann

Så var natten i Dalarna.

Annons

Lokalt:

Ett uthus brann av okänd anledning i Saxdalen väster om Ludvika sent i går kväll.

Flera fallna träd blockerar länsväg 735 väster om Garpenberg tidigt på onsdagsmorgonen.

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Pojkar som får kraftigt ökat BMI under puberteten löper större risk att drabbas av dödlig hjärt- kärlsjukdom senare i livet, visar en ny studie.

En förskola i Malmö flyttar delvis verksamheten utomhus i en park för att slippa hot från langare och en aktiv knarkhandel.

Internationellt:

I ett brev till sin hustru skriver fängslade ryske oppositionelle aktivisten Ildar Dadin att han torterats i fängelset och att han fruktar för sitt liv.

Billiga cancertest och enkla åtgärder skulle kunna rädda hundratusentals kvinnors liv i låg- och medelinkomstländer enligt en forskargrupp.

Sport:

Efter en succéstart i Hockeyallsvenskan skakas nykomnlingen Västerviks IK av att två spelare kört bil onyktra under helgen.

William Nylander är utsedd till månadens rookie i NHL. Nylander har gjort elva poäng (4+7) på nio matcher och har både flest poäng och assist av NHL-nykomlingarna.

Tipsa DT:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med DT? Tipsa oss här eller skicka sms/mms till 72023 eller mejla 72023@dt.se.

Följ DT:

Facebook: DT.se

Twitter: DTnyheter

Tipsa Avesta Tidning:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med Avesta Tidning? Tipsa oss här eller skicka sms/mms till 72023 eller mejla redaktionen@avestatidning.com.

Följ Avesta Tidning:

Facebook: Avesta Tidning

Twitter: AvestaTidning

Mer läsning

Annons