Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nattens nyheter: Bil voltade på E16 – landade i diket

Så var natten i Dalarna.

Annons

Lokalt:

En personbil voltade på E16 i norrgående riktning precis vid kommungränsen mellan Äppelbo och Yttermalung under natten till fredag. De fyra personerna som färdades i bilen klarade sig utan allvarliga skador.

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Någon sköt in i en bostad i Malmö strax före midnatt. Ingen i lägenheten ska ha kommit till skada och det är okänt hur många skott som avlossats.

En skadad man har hittats utomhus i Nybro. Polisen misstänker att han har blivit skjuten. Enligt patrullen och ambulanspersonalen ser det ut som skottskador, men uppgifterna är inte bekräftat ännu.

Internationellt:

Den pensionerade generalen James Mattis blir utrikesminister i tillträdande presidenten Donald Trumps regering, uppger källor med insyn i beslutet till The Washington Post.

Den kraftiga skogsbranden i närheten av Gatlinburg i Tennessee har krävt tio dödsoffer. Det gör den till den brand där flest civila förolyckats sedan cederbranden i Kalifornien 2003, där 15 personer dog.

Sport:

Bolivianska myndigheter stänger av det bolag som ansvarade för flygplanet som kraschade i Colombia, där 71 personer omkom. Och den flygledare som tog emot nödanropet har dödshotats.

Tipsa DT:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med DT? Tipsa oss här eller skicka sms/mms till 72023 eller mejla 72023@dt.se.

Följ DT:

Facebook: DT.se

Twitter: DTnyheter

Tipsa Avesta Tidning:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med Avesta Tidning? Tipsa oss här eller skicka sms/mms till 72023 eller mejla redaktionen@avestatidning.com.

Följ Avesta Tidning:

Facebook: Avesta Tidning

Twitter: AvestaTidning

Mer läsning

Annons