Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nattens nyheter: Bil voltade i Borlänge – två personer till sjukhus

Så var natten i Dalarna.

Annons

Lokalt:

Under natten voltade en personbil i Borlänge och landade på taket. En person fick klippas loss och båda personerna fördes till sjukhus.

För Plus-kunder:

Sju bränder på Bullermyren inom loppet av två månader: "Inget ärende är nedlagt"

De fixade julafton åt hemlösa – hela dagskassan skänks till Ria

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

20-åringen som sitter anhållen misstänkt för dubbelmordet vid Råbosjön utanför Hudiksvall ska ha klivit ur en taxi några hundra meter från brottsplatsen innan morden.

Tre personer påkördes och en av dem skadades allvarligt vid en trafikolycka i Örnsköldsvik. Föraren ska därefter ha avvikit från platsen, men greps senare av polis.

Den man i 20-årsåldern som hittades skjuten i Biskopsgården i Göteborg har avlidit av sina skador. Brottsrubriceringen är mord.

Internationellt:

Den brittiske popstjärnan George Michael har avlidit vid en ålder av 53 år. Direkt efter att dödsfallet blev känt började kondoleanserna att strömma in.

Kina uttalar skarp kritik mot USA, sedan president Barack Obama undertecknat ett förslag om ett militärt utbyte med Taiwan, som har varit självstyrande sedan 1949.

13 personer har dödats i de oroliga staterna Michoacan och Guerrero i Mexiko, som skakas av nya våldsamheter mellan rivaliserande droggäng.

Tipsa DT:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med DT? Tipsa oss här eller skicka sms/mms till 72023 eller mejla 72023@dt.se.

Följ DT:

Facebook: DT.se

Twitter: DTnyheter

Tipsa Avesta Tidning:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med Avesta Tidning? Tipsa oss här eller skicka sms/mms till 72023 eller mejla redaktionen@avestatidning.com.

Följ Avesta Tidning:

Facebook: Avesta Tidning

Twitter: AvestaTidning

Mer läsning

Annons