Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Några sanningens ord

Annons

I ännu ett inlägg, säkerligen inte det sista, går trojkan Alf Johansson, Lars-Ove Hagberg och Ann-Catrin Lofvars ut i ett urvattnat och svamligt inlägg om sjukvårdsgiganten Ken Swedenborg, KS. Alf Johansson utnämnde på stående fot framför tv-kamerorna KS till landstingsråd, en utnämning som Alf Johansson fem dagar senare inför samma kameror förnekade.

Alf Johansson förklarar att KS slagit sönder glasögonen. Men den som även under mörker bär svarta glasögon vill sannolikt väcka uppmärksamhet eller har svårigheter att se folk i ögonen när frågorna tränger sig på.

Tillkallandet av läkare vid det tillfälle då KS enligt uppgift från närvarande, gick till fysisk angrepp mot sina partikamrater skedde genom den polispersonal som kallades till platsen. Även här tiger trojkan om rätta förhållandet.

Inte heller ett ord eller på annat sätt låtsas man om att KS av landstingsdirektören Hållmarker anmälts för hot mot en läkare, att KS är föremål för utredning hos såväl polis- som skattemyndighet i Dalarna och att KS inte med en rad kan redogöra för förvaltning av partiets kassa, protokoll och medlemskader eller svara på brev, insändare och övriga frågor.

Förhoppningsvis tar trojkan upp dessa fakta vid nästa framträdande i pressen.

Det finns all anledning för oss dalfolk att hålla öron och ögon öppna inför vad som sker vid landstingets sammanträde den 18 december.

BO LINDEBERT

Mer läsning

Annons