Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Mot ett bättre land

Annons

Blev du glatt överraskad över ditt lönebesked? Har du fått mer pengar kvar i plånboken? Detta är alliansens utlovade politik som nu levereras, och ett konkret exempel på att det ska löna sig bättre att jobba. För Dalarna innebär det 1,2 miljarder kronor i sänkt skatt per år. De pengarna kommer att skapa ökad sysselsättning.

Det är vår fasta övertygelse att människor i så stor utsträckning som möjligt ska få bestämma över sina intjänade pengar. Det är ingen tvekan om att Sverige befinner sig i en högkonjunktur och det går bra för de flesta företag. Men det går inte bra för alla människor som bor i vårt land, arbetslösheten är på tok för hög.

Hittills har de som ansvarat för vår höga arbetslöshet gjort sin stämma hög och tyckt att inget får förändras. Förra regeringens politik medförde ett utanförskap för många som måste brytas. Har ni sett någon ny politik från vänstern? Vi har i alla fall inte det och vi är övertygade att det nu måste förändras.

Det måste även skapas en framtidstro hos våra företagare så företag kan växa och skapa fler riktiga jobb. Nu kan inte alla nödvändiga beslut tas omedelbart, men flera skatter måste sänkas eller tas bort. Ett exempel på detta är att många pensionärer lever under knappa förhållanden och deras hushållsekonomi måste förbättras.

Ge oss tid att förändra Sverige till det bättre. Ett Sverige där fler har ett riktigt arbete, kan leva på sin lön och där människor är trygga med fler poliser.

ROLF GUNNARSSON, ULF BERG, PATRIK FORSLUND RIKSDAGSLEDAMÖTER (M)

Mer läsning

Annons