Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vattnet avstängt på grund av läcka – drabbade hushåll kan hämta vatten från tank

Nu är vattnet tillbaka efter tidigare läcka i Mora Noret. De drabbade uppmanas spola en stund för att få bort luft och missfärgat vatten.

Annons

De drabbade abonnenterna bor på Södra/Norra Bergvägen och Sandkittsvägen i Mora Noret. Under måndagen stängdes vattnet av i detta område, på grund av en vattenläcka. Läckan beräknas vara lagad under måndagskvällen. Vattnet kommer att vara avstängt till dess att läckan är lagad.

En vattentank finns uppställd på Norra Bergvägen 24 och dit kan de drabbade hushållen gå för att hämta vatten under tiden som arbetet pågår.

Vattnet är avstängt i ett området i Mora Noret på grund av en vattenläcka. Berörda hushåll kan hämta vatten från en vattentank. OBS: Bilden är tagen i samband med en annan läcka.

NODAVA (Norra Dalarna Vatten & Avfall) meddelar följande på sin hemsida:

"Vi har en vattenläcka vid Norra Bergvägen 24 i Mora Noret, reparation av läckan pågår och abonnenter i närområdet (boende vid Norra Bergvägen, Hållansvägen samt Sandkittvägen) som blir utan vatten kan vid behov hämta vatten från utställd vattentank, som placerats i närheten av där läckan är."

DT-APPEN: Håll dig uppdaterad – ladda hem DT-appen för IPhone och Android här

DD-APPEN: Alltid senaste nytt från dalademokraten.se i vår app för IPhone och Android

Mer läsning

Annons