Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hole in one- hemma

/

Annons

Hemligheten bakom allt detta är en bekant till Rauger som är bosatt i södra Sverige. Denna klurige man har konstruerat en minigolfbana för inomhusbruk, rent av hemmabruk.

- Då jag såg den här konstruktionen tände jag direkt och tyckte den borde få en större spridning än bara på några få ställen i Sydsverige, förklarade Rauger sedan han med några enkla handgrepp monterat upp banan hemma i vardagsrummet. Den behöver bara fem kvadratmeters golvyta för att rymmas.

Genom en karusellkonstruktion kan åtta olika banvarianter erbjudas. Dessutom går det att laborera med några ytterligare hinder så svårighetsgraden kan varieras, från lätt till riktigt retfullt knepig.

- Enligt min uppfattning ett mycket lämpligt spel för exempelvis terapiavdelningar på sjukhus, i företagens personalutrymmen eller hemma i bostaden. Banan tar inte speciellt stor plats och den kan demonterad fraktas i en ordinär personbil, intygar Rauger Eriksson som själv aldrig varit någon golfentusiast. Men nu vill han locka många andra att bli det.

Mer läsning

Annons