Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dance Teams dansare hamnade på pallen båda tävlingsdagarna

Vårens tävlande startades  i Söderhamn med en Masters tävling, på en Masters tävling tävlas det i HipHop, Battle och Electric Boogie. Under söndagen fortsatte tävlandet med en Challenger tävling i klasserna Silver och Guld i hiphop och i stilarna Slow och Engelsk Freestyle tävling.

Annons
Aida, Saga, Liam och Amanda.

Lördagens pallplaceringar kom genom Saga Persson Boström-Fors som klev upp på 2:a plats pallen i Battle J1 och i samma klass kom Hugo Rowa 3:a. Aida Jatta kom 1:a i klassen HipHop Solo Star J2 och Liam Lawner kom 3:a i Solo Star J1.

Amanda Stööp dansade till sig tredjeplatsen i HipHop Solo Champion V Fl. 

Söndagens tävlande gav även den fina pallplaceringar och högst upp på pallen klev Tyra Rowa i klassen HipHop Solo Silver B1/B2. 

Maria Aron, Cornelia Friström och Agnes Källbäck Alfredsson lyckades alla dansa till sig 3:e platsen i sina respektive klasser.

I HipHop Duo B1/B2/B3 kom Freya Persson Boström-Fors / Tyra Rowa på andra plats och även Duoparet Meja Ljungberg / Olivia Tärnlund knep 2:a Platsen i sin klass. 

På söndagen tävlades det också i stilen Slow och Engelsk Freestyle och i Slow Solo B J1 kom Saga Persson Boström-Fors på en fin 2:a plats.

Nästa helg är det dags för Dance Teams Bronsdansare att tävla på Rising Star tävlingen i Norrköping och alla håller tummarna för fina placeringar även där.

Dance Teams dansare ser fram emot vårens tävlingar och hoppas på många fina pallplaceringar.

Mer läsning

Annons